El periodista bellaterrenc Plàcid Garcia-Planas transmet la visió d’un reporter de guerra

by | febr. 28, 2017 | Al Dia

 

 

 

La visió de la guerra a través d’un reporter va ser el tema de la tertúlia de febrer de Fòrum Bellaterra. Els protagonistes van ser Plàcid Garcia-Planas, reporter i Director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, i el seu llibre recentment presentat “ La guerra és una piscina”. Chus Cornellana, presidenta de Fòrum Bellaterra, va moderar l'acte.

 

 

Durant la tertúlia, Garcia-Planas va parlar dels objectius i sentiments dels fotògrafs de guerra i dels reporters, la necessitat de la immediatesa de la notícia i la pressió dels mitjans de comunicació per obtenir la millor foto o notícia de més impacte.

 

  

 

 

  

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: