ERC denunciarà l’autobús d’Hazteoir si arriba a Cerdanyola

by | febr. 28, 2017 | Al Dia

 

 

L'associació ultracatòlica HazteOir està recorrent les principals ciutats de l'Estat espanyol amb un autobús que difòn un polèmic missatge contra la transsexualitat i que, en principi, arribarà a Catalunya aquesta mateixa setmana.

 

 

Aquest 27 de febrer, el vehicle va començar a recórrer els carrers de Madrid i el seu missatge va aixecar moltes crítiques i denúncies de ciutadans. Segons el calendari establert, aquest divendres l'autobús es passejarà per Barcelona, mentre que dissabte ho farà a Sant Cugat i l'Hospitalet de Llobregat.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: