La T-Mobilitat dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) s'implantarà a partir del 2018 | Jordi Garcia

 

 

Els viatges en transport públic es podran començar a pagar amb el mòbil a partir de finals de l'any 2018, segons ha avançat Rac1. És un dels canvis que comportarà la posada en marxa de la T-Mobilitat, el nou sistema tarifari que també acabarà amb les zones, i que s'implantarà a partir de l'any vinent en metro, ferrocarril i bus. Cal recordar que Sant Cugat ha demanat integrar-se a la zona 1 del transport metropolità mentre no funcioni la T-Mobilitat.

 

 

El conseller Josep Rull ha confirmat en declaracions a l'emissora catalana que la posada en marxa de la T-Mobilitat, tot i que va amb retard, s’està fent amb consens i cuidant tots els detalls per evitar problemes. De fet, el Govern presentarà aquest dimecres al Mobile World Congress les noves màquines de validar bitllets que substituiran les que hi ha ara i permetran el pagament amb el telèfon mòbil.