Per sopar i vibrar al Restaurant Marcs

by | març 2, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

 

Des de fa ja molt temps, les vetllades dels divendres al restaurant Marcs són especials perquè són molt més que un sopar. Nits de música i gran ambient.

 

 

 

Aquest pròxim divendres 3 de març, actuarà el grup ‘Ara Que Tinc Vintage’. La cantant Jasmina Azlor i el guitarrista David Sánchez formen aquest versàtil duet barceloní, que atrau cap a un territori propi, sempre en clau acústica i minimalista, estàndards del pop i del rock de tots els temps.

 

 

No perdeu aquesta gran oportunitat!

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: