Bellaterra per la Independència insta als bellaterrencs a signar el Pacte Nacional pel Refèrendum

by | març 5, 2017 | Espai d'Entitats

Reunio Nacional Pacte pel Referèndum | Pere Virgili ARA

 

 

A proposta del Parlament de Catalunya i amb l’impuls del Govern de la Generalitat, el 23 de desembre de 2016 es va constituir el Pacte Nacional pel Referèndum. El Comitè Executiu del Pacte ha elaborat un Manifest a favor del Referèndum.

 

 

D’acord amb aquest Manifest, l’entitat Bellaterra per la Independència implicada en la defensa del Referèndum, ha iniciat una campanya de suport al Manifest repartint casa per casa de Bellaterra un fulletó on s’invita els ciutadans de la població a signar el Manifest.

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: