Bellaterra per la Independència insta als bellaterrencs a signar el Pacte Nacional pel Refèrendum

by | març 5, 2017 | Espai d'Entitats

Reunio Nacional Pacte pel Referèndum | Pere Virgili ARA

 

 

A proposta del Parlament de Catalunya i amb l’impuls del Govern de la Generalitat, el 23 de desembre de 2016 es va constituir el Pacte Nacional pel Referèndum. El Comitè Executiu del Pacte ha elaborat un Manifest a favor del Referèndum.

 

 

D’acord amb aquest Manifest, l’entitat Bellaterra per la Independència implicada en la defensa del Referèndum, ha iniciat una campanya de suport al Manifest repartint casa per casa de Bellaterra un fulletó on s’invita els ciutadans de la població a signar el Manifest.

 

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: