La Índia: el viatge somiat

by | març 5, 2017 | Comerços Amics

Durant la nostra vida penso que tots hem somiat en fer un viatge, a vegades impossible i d'altres no.

  

 

 

 

Fa uns anys jo vaig fer realitat el meu somni… Després d'haver vist infinitat de pel·lícules, llegir algun llibre i veure al meu avi com dibuixava en aquarel·la el Taj Majal. Tenia moltes ganes de conèixer un país que de petita em semblava impossible i llunyà… La Índia!

 

Aquarel·la del Taj Mahal | Olga Arias

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: