Protecció Civil demana molta prudència per les ventades

by | març 6, 2017 | Al Dia

Arbre caigut pel vent | Policia Local

 

 

Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta  del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT davant la possibilitat d’incidències per l’episodi de fort vent generalitzat a tot Catalunya previst pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a partir del migdia.

 

 

La previsió indica que el fort vent serà generalitzat a tot Catalunya a partir d'aquest migdia. Les ràfegues de vent podran superar els 90 km/h a qualsevol punt i especialment a les cotes altes del Pirineu i Prepirineu així com als dos extrems del litoral i prelitoral on poden haver ratxes extremadament fortes de més de 120 km/h sobretot a la tarda. L’episodi de fort vent s’allargarà fins demà dimarts.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: