Fa 1 mes es va viralitzar un vídeo on es veien cops de punys amunt i avall en el terreny de joc en un partit entre cadets de la Roureda i la Sabadellenca. El noi que gravava el vídeo anava cridant “Tipical Roureda”.

 

 

 

I aquesta setmana li va tocar el Cercle patir la violència verbal i física que desprenen els jugadors i entrenadors d’aquest equip, que any rere any segueixen atemorint als rivals sense rebre cap sanció incomprensiblement.

 

 

 

Al partit d’anada ja havia hagut molta polèmica, insults, cops de colze fora de lloc, etc. però aquesta setmana l’equip visitant va fer un pas més per escampar la seva mala fama.

 

 

El partit va començar més o menys tranquil amb dues aproximacions per part de la Roureda però ràpidament el Cercle va pendre el control del partit i va tenir tres ocasions claríssimes per avançar- se al marcador: un xut al pal de Raluy, un xut llunyà de Feliu i un cop de cap de Grau al pal altra vegada.

 

 

 

I com sempre passa, qui perdona la paga. Quan millor jugava el Cercle, una contra ben trenada dels visitants els posava per davant al marcador. S’arribava al descans amb el 0-1. Giol animava els seus jugadors a creure que eren millors que el rival i posava en marxa el mètode Giol donant entrada a Xavi Enrique i confiant-li el partit en les seves botes. Dit i fet.

 

 

 

Enrique va fer un dels millors partits de la temporada. La primera que va tenir li va fer una passada de gol a Buixeda que no va poder entrar-la i la pilota va acabar en còrner. El mateix Xavi va centrar aquest corner i un excelent remat de Grau va posar l’1-1 al marcador.

 

 

 

I van seguir les ocasions del Cercle. Només 2 minuts més tard, Buixeda tenia el gol a les seves botes. I el monòleg de Xavi Enrique seguia amb dues passades bonissimes a Milian, que aquest no podia aprofitar.