Comença el nou cicle “Òpera als parcs” a la Xarxa d’Espais Naturals

by | març 7, 2017 | Al Dia

 

 

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona inicia un nou programa de difusió cultural als espais naturals protegits de la seva demarcació amb el nou cicle “Òpera als parcs”. L’objectiu d’aquest programa, que inclou quatre concerts a celebrar en poblacions situades als parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Garraf i el Castell de Montesquiu, és connectar aquesta disciplina artística amb la natura. El primer concert del nou cicle serà aquest dissabte, 11 de març, al Teatre de la Garriga, amb un programa titulat ”Dones regents de la lírica”, una activitat inclosa dins la Setmana de les Dona d'aquesta població vallesana.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: