La UAB reconeix la bioquímica Mercedes Unzeta en commemoració del Dia de la Dona

by | març 7, 2017 | Al Dia

La UAB reconeix la bioquímica Mercedes Unzeta en commemoració del Dia de la Dona | Europapress

 

 

La commemoració del Dia Internacional de la Dona de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que tindrà lloc aquest dimecres, reconeixerà la trajectòria de la doctora en Química i catedràtica emèrita del departament de Bioquímica i Biologia Molecular, Mercedes Unzeta. Unzeta dirigeix un grup d'investigació a l'Institut de Neurociències de la UAB especialitzat en l'estudi de l'estrès oxidatiu en el context de malalties neurodegenerativas, i ha centrat el seu estudi en el concepte d'unitat neurovascular i a la seva relació amb el mal de l'Alzheimer, segons ha informat aquest dimarts en un comunicat la UAB. Ha publicat més de 80 articles en revistes internacionals i té cinc patents aprovades, a més l'estiu passat va ser escollida com una de les deu dones més destacades en l'àmbit acadèmic del rànquing de les 'Top 100 dones líders a Espanya', de la plataforma Dones&Companyia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: