Albert Lázaro vol donar el seu arxiu històric sobre Cerdanyola

by | març 12, 2017 | Al Dia

 

 

 

Per a la major part de lectors d’aquest article, explicar qui és Albert Lázaro resultarà totalment innecessari. De totes formes, per a aquelles persones que potser no el puguin conèixer potser caldria començar explicant que aquest cerdanyolenc, resident a la ciutat des de l’any 1941 (quan Cerdanyola era encara un petit poble agrícola) és, sens dubte, una de les persones que, durant les últimes dècades ha desenvolupat una activitat cívica més intensa a la ciutat.  Tant en diverses entitats socials i ecologistes com –en menor mesura- col.laborant amb diversos partits polítics (que, segons les seves paraules, “sempre han estat partits antisistema o, com a mínim, que buscaven la implantació d’un sistema econòmic diferent al que tenim”).

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: