La Bellaterra del gimnàs Bellaterra

by | març 13, 2017 | Al Dia

Ofe Rigart al capdavant del gimnàs Bellaterra | J. Macarulla

 

 

 

  

Arran de l´escrit que gentilment en Jordi Tardós ha tingut a bé dedicar-me a facebook, he pensat que fóra bo afegir el meu pensament sobre la participació del Gimnàs Bellaterra dins aquella etapa de la nostra estimada comunitat.

 

 

 

  

Tot comença a final dels anys 70 quan amb un grupet d'amigues avançades per l'època, vam decidir fer classes de gimnàs a casa meva, ja que jo estava molt ficada en cursos i classes, cosa que feia des de molt joveneta.

 

 

 

  

Es van anar formant diversos grups i jo en donava totes les classes.

 

 

 

  

Després de 10 anys i davant l'afluència de participants, vaig pensar que fóra bo reproduir aquella mateixa situació a tota la població de Bellaterra sense distinció de sexe ni edat.

 

 

 

  

Ens vam traslladar a la plaça del Pi a començaments dels anys 90, període en què el Gimnàs Bellaterra va obrir les seves portes.

 

 

 

  

La seva inauguració, ja va ser tot un esdeveniment social. La benedicció de mossèn Toni i l'assistència d'un llarg centenar de persones, presagiaven que quelcom d'important s´estava forjant a Bellaterra.

 

 

 

  

La Bellaterra dels principis dels 90 era una Bellaterra que creixia de forma continuada i per tant eren moltes les noves famílies que arribaven a la nostra comunitat i es trobaven sense massa vincles socials, excepció del col·legi dels fills o algun amic aïllat que poguessin tenir a la zona.

 

 

 

  

Aquesta circumstància junt amb l'interessant de seu programa, va fer que una bona quantitat de veïns volguessin participar de forma continuada de les moltes activitats que es duien a terme en el Gimnàs Bellaterra.

 

 

 

  

Pel que al gimnàs es refereix, en aquella època van començar les pràctiques dels steps i ja em veus agafant els estris i cap a París a aprendre aquella activitat més novadosa.

 

 

 

  

En mig dels anys 90, quasi 200 famílies tenien algun lligam o vincle amb el Gimnàs Bellaterra.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: