[VIDEO] La construcció de la C-58 el 1975 amb imatges del NO-DO

by | març 14, 2017 | Al Dia

 

 

Les imatges van ser emeses pel NO-DO el 21 de juliol de 1975. Es tracta de la construcció de l'Autopista del Vallès, la C-58. La propaganda franquista ens permet veure com era la comarca i el Barcelonès fa 40 anys. Tot un document excepcional. Al voltant de l'autopista es va crear tot un món d'habitatges, empreses i serveis, fins a arribar al que coneixem avui. Es va inaugurar durant una visita dels llavors prínceps Joan Carles i Sofia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: