El Vallès balla la seva dansa més representativa

by | març 15, 2017 | Cultura

Colla Infantil de Cerdanyola | Esbart Sant Marçal

 

 

L'Esbart Sant Marçal, que té els seus orígens en la Colla de Gitanes de Cerdanyola, organitza cada any una roda de gitanes, on colles de diferents pobles ballen les danses més representatives del Vallès, les Gitanes.

 

 

El passat 12 de març, les colles de Parets, Santa Eulàlia de Ronçana i Cerdanyola es van trobar a la Plaça Abat Oliba per ballar tant les peces clàssiques, com d'altres pròpies de cada poble (com la Polca de Cerdanyola), o les peces d'innovació que algunes colles presenten als concursos de Gitanes, les “Picades”. 

Vols llegir més…?

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

T’has plantejat ser vegetarià/na o vega/na? Ja ho ets? Coneixes algú no consumeixi productes animals o n’hagi reduït el seu consum? Nosaltres et proposem algunes receptes veganes i vegetarianes, delicioses i fàcils de fer, que de ben segur que et sorprendran! 

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: