“M’agrada tant quan m’alimentes…”: Sípia amb patates

by | març 15, 2017 | Pa Amb Oli

Sípia amb patates | cocinarconrobot.com

 

 

A casa tenim molta sort. Ens agrada menjar i tastar de tot. Els meus fills ja de ben petits quan anàvem a un restaurant i els hi donaven el menú infantil posaven cara estranya. Volien llegir la carta i gaudien triant plats diferents.

 

 

Hi va haver una època que, quan tenien 8 i 10 anys, se'ns va acudir anar provant diferents tipus de restaurants de tant en tant: un tailandès, un xinès, un japonès, italià, grec, etc. Una experiència molt enriquidora i divertida que va obrir tot un món per als més petits de casa. Us encoratjo a provar-ho amb els vostres fills.

 

 

Un dels plats que més els hi agrada és la sípia amb patates

 

  

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: