Tots els radars per tram de Catalunya

by | març 15, 2017 | Al Dia

 

 

El 2010 va entrar en funcionament el primer radar de tram al túnel de Vielha i actualment, en el conjunt de la xarxa viària de Catalunya, hi ha 19 radars de tram. Això representa un total de 97,76 km de les carreteres catalanes coberts per aquest tipus d'aparells de control de velocitat mitjana.

 

En l’avaluació que ha fet el Servei Català de Trànsit (SCT) del seu funcionament es constata que s’ha reduït de mitjana en el conjunt de trams més d’un 70% la sinistralitat amb víctimes mortals i ferides de gravetat. El coordinador de seguretat viària i mobilitat de l’SCT, Òscar Llatje, ha explicat  que “cal esperar un temps més per veure com evoluciona, atès que hi ha alguns dels trams que només fa un any que estan en funcionament i ha afegit que “tenint en compte valors provisionals, els que han enregistrat una baixada més important són els situats a l’N-230, N-II i N-340”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: