S’instal·len tres desfibril·ladors a Bellaterra

by | març 16, 2017 | Al Dia

Els 3 desfibril·ladors instal·lats a Bellaterra | J. Tardós

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola ha instal·lat, aquest dijous 16 de març, quatre desfibril·ladors dels quals tres han anat a Bellaterra i un al PEM Guiera. Tal com avançava BellaterraDiari, els punts escollits han estat el Centre Cívic del Turó de Sant Pau, la Plaça del Pi davant de l'estació i el Centre Cívic de Bellaterra. 

 

 

La reclamació provenia del conjunt de les entitats de Bellaterra, organitzades a través de la Taula Cívica. Aquesta “federació” d'associacions es va crear el febrer de 2016 amb l'objectiu de treballar d'una forma coordinada, debatre problemes i buscar solucions pel barri. 

 

 

Per utilitzar-los es preveu fer un curs de formació a persones voluntàries de la zona. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: