Josep Rull | JOAN MANEL OLLER

 

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat avui la pròxima licitació de dues obres d'ampliació de l'autopista C-58 per valor de 18 milions d'euros. Corresponen a la millora de dos trams: entre Terrassa Est i l'enllaç de Sabadell Centre (al terme municipal de Sant Quirze del Vallès) i entre el nus de Sant Pau (Sabadell) i l'enllaç amb l'AP-7/B-30 (Badia del Vallès). Aquests treballs, que contribuiran a descongestionar un dels eixos amb més trànsit de Catalunya, s'executaran entre aquest any i el vinent. 

 

La C-58 és una de les principals vies d'accés a Barcelona per als vehicles procedents del Vallès Occidental i el Bages. Registra entorn de la capital, més de 160.000 vehicles diaris de mitjana i, a l'altura de Terrassa Centre, 54.000. Entre Barcelona i Sabadell, la calçada té tres carrils per sentit, i fins a la ciutat egarenca, dos. Aquest fet comporta congestions de trànsit i una minva de la funcionalitat en diversos punts de l'autopista, en especial a les zones dels enllaços i durant les hores punta.