La C-58 s’amplia ja al tram entre Terrassa i Badia

by | març 17, 2017 | Al Dia

Josep Rull | JOAN MANEL OLLER

 

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat avui la pròxima licitació de dues obres d'ampliació de l'autopista C-58 per valor de 18 milions d'euros. Corresponen a la millora de dos trams: entre Terrassa Est i l'enllaç de Sabadell Centre (al terme municipal de Sant Quirze del Vallès) i entre el nus de Sant Pau (Sabadell) i l'enllaç amb l'AP-7/B-30 (Badia del Vallès). Aquests treballs, que contribuiran a descongestionar un dels eixos amb més trànsit de Catalunya, s'executaran entre aquest any i el vinent. 

 

La C-58 és una de les principals vies d'accés a Barcelona per als vehicles procedents del Vallès Occidental i el Bages. Registra entorn de la capital, més de 160.000 vehicles diaris de mitjana i, a l'altura de Terrassa Centre, 54.000. Entre Barcelona i Sabadell, la calçada té tres carrils per sentit, i fins a la ciutat egarenca, dos. Aquest fet comporta congestions de trànsit i una minva de la funcionalitat en diversos punts de l'autopista, en especial a les zones dels enllaços i durant les hores punta.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: