L'Hospital Parc Taulí de Sabadell renova dues habitacions de Pediatria amb aportacions solidàries | Europapress

 

 

 El Servei de Pediatria de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell ha estrenat dues habitacions, renovades íntegrament amb l'objectiu d'oferir millors condicions de confort i que ha estat possible reformar gràcies a les aportacions solidàries d'empreses i entitats. S'ha canviat i adaptat el bany, les finestres, el color de les parets, s'han instal·lat llums regulables i s'ha introduït nou mobiliari que ha convertit l'espai en més acollidor per als nens, especialment els ingressats de llarga durada, i les seves famílies, segons ha informat aquest divendres el centre sanitari en un comunicat. El cost total ha estat de 32.500 euros, dels quals 29.000 ha procedit de les activitats organitzades per la Fundació La Caixa, l'Associació Báilale a la Vida, la Unió Esportiva Sabadellenca, el Centre Comercial Baricentro i el Club Pàdel Santa Eugènia de Berga, la resta l'ha aportat l'hospital.