El Museu d’Art acull una mostra de l’escultor cerdanyolenc Francesc Juventeny

by | març 18, 2017 | Cultura

L'exposició es podrà veure durant dos mesos | Redacció

 

 

El passat divendres 16 es va inaugurar al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) una petita mostra d'escultures de Francesc Juventeny (1906-1990), un dels escultors més importants que ha tingut la ciutat i mestre d'artistes com Salvador Mañosa, qui va ser present durant la inauguració.

  

 

 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: