Els homes d'en Giol | Cerclesabadelles

 

 

Oportunitat perduda

 

No va poder ser. El Cercle va perdre una molt bona oportunitat per seguir en les posicions capdaventeres perdent per 3 a 4 aquest dissabte davant del Martorelles.

 

El Cercle va sortir al camp amb el plantejament que havia adoptat a l’anterior partit: la defensa de tres. I va funcionar molt bé durant tota la primera part ja que el Cercle atacava molt i tenia les ocasions més clares. Però com sempre es diu: “qui perdona, la paga”. I així va ser quan una errada en la sortida de pilota, provocava el 0-1 al marcador a favor del Martorelles.

 

Només havien passat dos minuts quan el Cercle empatava amb un gol de Miki. Fins arribar a la mitja part tindria ocasions molt clares com una doble oportunitat de Xavi Enrique o un travesser de Vila.

 

Els jugadors marxaven al vestidor amb la sensació de fer bé les coses i que el resultat era injust. Giol els animava a materialitzar les ocasions sense cometre errades.

 

Quan només s’havien jugat dos minuts de la primera part, un nou gerro d’aigua freda deixava a l’equip glaçat. Costa feia penal i el Martorelles el marcava xutant a l’estil Panenka. Però igual que havia passat amb el primer gol, només 5 minuts més tard Enrique provocava un penal a l’àrea contraria i Besonias el transformava posant el 2-2 al marcador.