El bellaterrenc Jordi Savall, primer premi Pau Casals per la seva excel·lència en la música antiga

by | març 21, 2017 | Cultura

Jordi Savall, primer premi Pau Casals per la seva excel·lència en la música antiga | Europapress

 

 

 

 

 

 

 El Govern, a proposta de la Conselleria de Cultura, ha aprovat concedir la primera edició del Guardó Pau Casals al músic Jordi Savall per la seva excel·lència en l'àmbit de la música antiga i per la seva contribució decisiva a la projecció internacional de la cultura catalana.

 

 

Segons ha informat la Conselleria de Cultura aquest dimarts en un comunicat, la distinció es fa ressò de la dilatada trajectòria professional de Savall, reconeguda internacionalment amb premis i guardons.

 

 

 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: