Poesia en wòlof, búlgar, mandinga o suahili per celebrar el Dia de la Poesia a Cerdanyola

by | març 22, 2017 | Cerdanyola

Alumnes del Servei Local de Català a l'espai Enric Granados de la Biblioteca | Laia TR

 

 

Fins a 10 llengües diferents es van sentir durant el passat 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, a Cerdanyola del Vallès. 

 

 

L'acte es va iniciar amb la lectura del poema “La Poesia” de l'escriptora mallorquina Antònia Vicenç. Els alumnes del Servei Local de Català d'adults van recitar-lo en italià, àrab, francès, català, wòlof, castellà, búlgar, mandinga, suahili i portuguès. 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: