Quan Bellaterra tot just tenia nom

by | març 22, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

 

 

 

Ens arriben unes imatges de les primeres cases construïdes a Bellaterra, en aquest cas, al que ara coneixem com el barri de Terranova, a l'actual carrer Talent.

 

 

Les imatges en blanc i negre corresponen al març del 1953, on s’hi pot observar les vinyes que arriben a tocar de la casa i un arbrat gairebé inexistent, només amb ametllers i algun altre arbre fruiter. Aquesta casa va ser entre nosaltres fins al passat 2014.

 

 

 

La imatge en color ja correspon al maig del 1980 a on han desaparegut els ceps i la casa està envoltada de diversos arbres d’una certa alçada. Realment, una Bellaterra incipient.

 

 

 

 

 

Gentilesa de Montse Bruquetas

 

 

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: