Sant Cugat tindrà més agents de Mossos d’Esquadra, segons Interior

by | març 22, 2017 | Al Dia

Mossos d'Esquadra. | Artur Ribera

 

 

Sant Cugat augmentarà el nombre d'agents de Mosso d'Esquadra que hi ha destinats a vetllar per la seguretat a la ciutat. Així ho ha explicat l'Ajuntament amb un comunicat, després de la reunió que han mantingut l 'alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller d'Interior, Jordi Jané, aquest dimarts, 21 de març. En la trobada, segons el comunicat municipal, Jané ha explicat que “en el nou pressupost del 2017 hi ha prevista la creació de 500 noves places de Mossos d'Esquadra i efectivament tindrem una especial atenció per Sant Cugat, conscients que les dades no són satisfactòries”.

  

 

 

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: