Cerdanyola celebrarà el Dia Mundial del Teatre

by | març 23, 2017 | Cerdanyola

Els jardins de ca n'ortadó | Judit Josa

 

 

El matí del diumenge 26 de març, Cerdanyola se sumarà a la celebració del Dia Mundial del Teatre amb diverses iniciatives.

 

 

A les 12 h, el Teatre Ateneu acollirà l’espectacle familiar musical i titelles “La Rateta” a càrrec de la Cia Campi qui pugui. Aquesta obra forma part de la programació estable d’espectacles familiars del grup Bambalina. Les entrades es poden comprar a l’Ateneu.

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: