El Duatló Cerdanyola arriba a la ciutat el pròxim diumenge

by | març 23, 2017 | Cerdanyola

 

 

La 6a edició del Duatló Cerdanyola es disputarà el pròxim 26 de març. Aquest any Cerdanyola serà prova puntuable per la lliga catalana de clubs.

 

 

La prova estarà dins del calendari oficial de la Federació Catalana de Triatló i es mantindran els circuits de l’edició 2015, amb l’única variació que, en la cursa a peu, es faran dues voltes pel recinte del parc tecnològic.

 

 

Més info a duatlocerdanyola.blogspot.com.es 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: