Els constructors de Bellaterra fan publicitat

by | març 23, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

 

Ens arriba una reproducció d'un fulletó sense data. En Llorenç Tomàs Ranau anunciava la seva professió  de ‘Contractista d’Obres’ per tal de construir cases amb imatges impreses d’algunes de Bellaterra (com la casa de l’Artur Vidal a la plaça del Pi) i d’altres de Sant Cugat. Totes amb l’estil modernista d’aleshores.
 
 
Reconeixem algunes de les edificacions i destaquem una curiositat: el nº de telèfon de Sant Cugat és el 2!. Certament, quan varen instal·lar aquest telèfon, al ser sempre trucades locals, només podia comunicar-se amb el telèfon nº 1. Tota una modernitat…

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: