Ja pots sol·licitar una parada per a la Fira d’Artesania del Roser de Maig

by | març 23, 2017 | Cerdanyola

Fira Artesania Festa Roser de Maig | Cerdanyola.cat

 

 

Les persones interessades en posar una parada a la Fira d'Artesania de la Festa Major del Roser de Maig han de presentar la seva sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (passatge de l'Ajuntament s/n) abans del dilluns 3 d'abril a les 19h. També poden presentar-la telemàticament les 24h del dia, si es disposa de certificat digital, a  través del portal www.cerdanyola.cat. 

 

 

Les persones sol·licitants han de ser artesanes amb producció de productes fets a mà, han de presentar un projecte de creacions pròpies i s'han de comprometre a cobrir la franja horària d'11h a 21h i han disposar de productes suficients per a vendre els dos dies indicats, el 6 i 7 de maig.

 

 

Una vegada acabat el termini per a presentar les sol·licituds, el Servei de Cultura les valorarà i autoritzarà o denegarà en funció del projecte, tenint en compte que es disposa de 20 parades i que aquestes han de ser de temàtica diversa i amb prioritat per a les persones artesanes de Cerdanyola.

 

 

El llistat de parades autoritzades es farà públic el divendres 7 d'abril. Els dies de la fira, l'Ajuntament facilitarà el punt de llum per a la connexió elèctrica i les carpes, que hauran de ser de 3×2 o de 3×3, aniran a càrrec de la persona sol·licitant. L'assignació de l'emplaçament de les parades es farà per sorteig.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: