Cerdanyola acull l’exposició itinerant “Fugint de l’Holocaust”

by | març 24, 2017 | Cerdanyola

(d'esquerra a dreta) Joan Francès, director del Museu, Elvi Vila, regidora de Cultura, Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola, Teresa Reyes, cap de Patrimoni de la Diputació i Josep Calvet, comissari de l'exposició | Laia TR

 

 

L’exposició “Fugint de l’Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial” va arribar el passat 23 de març a Cerdanyola del Vallès, concretament, al Museu i Poblat ibèric de Ca n'Oliver. L’exposició ha estat produïda pel Museu d'Història de catalunya, Cultura de la Diputació de Barcelona i Cultura de la Generalitat i commemora el 70è aniversari de la fi de la segona Guerra Mundial i de l'alliberament dels camps nazis. 

 

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: