Cerdanyola acull l’exposició itinerant “Fugint de l’Holocaust”

by | març 24, 2017 | Cerdanyola

(d'esquerra a dreta) Joan Francès, director del Museu, Elvi Vila, regidora de Cultura, Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola, Teresa Reyes, cap de Patrimoni de la Diputació i Josep Calvet, comissari de l'exposició | Laia TR

 

 

L’exposició “Fugint de l’Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial” va arribar el passat 23 de març a Cerdanyola del Vallès, concretament, al Museu i Poblat ibèric de Ca n'Oliver. L’exposició ha estat produïda pel Museu d'Història de catalunya, Cultura de la Diputació de Barcelona i Cultura de la Generalitat i commemora el 70è aniversari de la fi de la segona Guerra Mundial i de l'alliberament dels camps nazis. 

 

  

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: