El drama dels refugiats es relata de primera mà a la Llibreria Éfora

by | març 24, 2017 | Cerdanyola

El llibre es va presentar a la Llibreria Éfora de Cerdanyola del Vallès | Laia TR

 

 

La Llibreria Éfora va acollir, el passat 22 de març, la presentació del llibre “Lesbos a Cor Obert” de la periodista freelance Arantza Díez. L’autora va estar acompanyada de la regidora de Cooperació a l’Ajuntament de Cerdanyola, Elvi Vila, i el patró de salvament marítim de l’ONG Proactiva Open Arms, Andreu Rul·lan. 

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: