L’electricitat de l’Ajuntament serà 100% renovable i permetrà estalviar 260.000€ anuals

by | març 24, 2017 | Cerdanyola

L'energia provindrà de fonts sostenibles | Cedida

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès s'ha sumat als més de 600 municipis que ja compren l'electricitat a través de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

 

 

Aquest pas asseguren que suposarà un estalvi de 260.000 euros anuals per a les arques municipals i, a més, garantirà que l'energia consumida per l'Ajuntament provingui de fonts sostenibles, el que es coneix com “energia verda”.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: