A l'inici del partit | F. Colomer

 

 

 

Definitivament, dissabte passat el Cercle va dir adéu a les poques opcions que ja li quedaven per optar a les posicions de promocióp d'ascens.

 

En un ambient enrarit per les eleccions al club, el partit va estar molt emocionant en tot moment però la veterania, el cap fred i el saber jugar com un equip van fer que els locals s'acabessin imposant.

 

El Cercle va sortir bé sobre el camp. Però la ocasió més clara arribava de part del Lliçà  quan en una internada dins l'area xutaven a boca de canó a Pau, que la treia com podia. Quan no havia passat ni 30 segons d'aquest primer ensurt, un jugador dels locals es tornava a quedar sol davant de Pau, que el tirava a terra provocant un penal i el posterior 1-0 a favor del Lliçà .

 

Les males notícies mai arriben soles i poc després Raluy es trencava i havia de ser substituït per Batllori.

 

El partit seguiria molt igualat fins a la mitja part. La ocasió més clara la tenia Catón amb un fort xut sec que treia el porter a corner.