No fer testament si tens fills pot tenir greus conseqüències

by | març 27, 2017 | Al Dia

 

 

Pensar en el testament és quelcom que a tots ens incomoda. Sovint ho deixem estar, pensem que això no passarà però cal tenir-ho tot lligat per si mai passés el pitjor. I és que no fer testament quan tenim fills pot portar greus conseqüències, no tan sols a nivell tan econòmic cap als que es queden, si no també en aspectes molt importants que poden agreujar ja de per si una situació molt traumàtica.

 

  

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: