Cossos de seguretat | staperpetua.org

 

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el 22 de març un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Andreu de la Barca, com a presumpte autor d’un robatori en grau de temptativa en un pis de Sant Cugat del Vallès.

 

 

Els fets es remunten al mateix dia quan agents de seguretat ciutadana de Sant Cugat estaven realitzant controls preventius de robatoris a domicilis a la localitat. Poc després de les 10 del matí, els agents van rebre l’avís que dues persones havien entrat en una planta baixa d’una zona comunitària de la localitat.

 

 

Un cop al lloc, els agents van observar com tres mosquiteres de les finestres del pis estaven forçades, tot i que els presumptes autors no havien arribat a accedir al pis. Els agents, amb la descripció dels dos homes, van iniciar una recerca per la rodalia.