L’Associació pel Parkinson Cerdanyola-Ripollet celebrarà la 21a Diada Mundial del Parkinson

by | març 28, 2017 | Cerdanyola

Part de l'associació en una taula informativa | Cedida

 

 

La delegació de l’Associació Catalana per al Parkinson de Cerdanyola-Ripollet celebrarà, el pròxim 2 d’abril, la 21a Diada Mundial del Parkinson. La festa commemorarà 200 anys del descobriment de la malaltia de Parkinson i tindrà lloc a la plaça de l’Abat Oliba. L’Associació va néixer de la mà de Josep Senra, cerdanyolenc i actual president de l’entitat.

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: