Un joc dels nens bellaterrencs entre les obres de la plaça Maragall

by | març 28, 2017 | Història de Bellaterra

  

  

  

  

Fa anys, el únic i incipient centre de Bellaterra era la plaça Maragall, gràcies als tres comerços: el 'colmadu', un local d'electricitat (es pot veure a la foto) i la pastisseria de la Sra. Bou, que obria només els diumenges.

 

 

  

Asfaltar la plaça va ser tot un esdeveniment. Els operaris de l'empresa encarregada – Bryc S.A.- deixaven enfilar a la canalla a l'excavadora que omplia els camions “Pegaso”. Era quan marxaven els operaris que els infants jugaven amb les eines que allí trobaven.

 

 

  

Reconeixem a la foto, per l'esquerra, a Francesc Ramoneda que passejava a l'Elisa García-Planas, a Jordi Fau passejant a Clara Riba i a Juqui Riba amb el seu germà Xavi. La diversió màxima d'aleshores.

 

 

 

Gentilesa Clara Riba

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: