Una setmana d’activitat física per places i parcs

by | març 28, 2017 | Cerdanyola

Les activitats seran al Parc dels Pinetons i a la plaça Abat Oliba | Nu2sport

 

 

Un any més, Cerdanyola del Vallès organitza la Setmana de l’Activitat Física amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril. El lema escollit per aquest any és “Infant actiu = adult saludable”. Té per objectiu iniciar, des de ben petits, la pràctica d’una activitat física saludable i mantenir aquest hàbit al llarg de la vida per millorar i preservar la nostra salut. A Cerdanyola, tretze centres esportius se sumaran a la celebració i obriran les seves portes del 3 al 7 d’abril. A més, alguns d’ells també organitzaran diverses activitats concentrades entre el divendres 31 de març i el diumenge 2 d’abril, a la plaça de l’Abat Oliba. 

 

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: