Tinder anuncia una versió web per conèixer gent on no hi ha connexió 4G

by | març 29, 2017 | Al Dia

 

 

 

Tinder, la popular aplicació per conèixer gent nova, ha iniciat les proves d'una nova versió per a web que permet als seus usuaris realitzar 'match' també des de la pantalla del seu ordinador a través de Tinder Online.

 

 

L'aplicació està present en més de 191 països, com explica la companyia en un comunicat, però no en tots els llocs del món existeix la connexió 4G, la qual cosa dificulta que alguns usuaris puguin usar l'app.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: