Regidors al ple, el dijous 29 Març | David B.

 

 

És el segon cop que es parlava de la concessió de la Medalla de la Ciutat a Muriel Casals, i s’ha donat llum verda de forma definitiva. S’atorgarà el 6 d’abril, dia de naixement de Casals, en un acte a la plaça Sant Roc, “allà on es conjuga l’edifici consistorial i la plaça”, en paraules de l’alcalde, Juli Fernàndez. Casals hauria complert 72 anys dijous.

 

 

 

La concessió ha tingut 23 vots a favors i quatre abstencions (tres de Ciutadans i una del PP). En una primera fase, es va aprovar a la Junta de Portaveus per unanimitat. Després, al ple de febrer, Ciutadans va canviar la seva aprovació a una abstenció. Aquest dijous també ha canviat a l’abstenció el Partit Popular. El portaveu popular, Esteba Gesa, ho ha argumentat en base a la intervenció de Juli Fernàndez.