Sabadell concedirà la Medalla de la Ciutat a títol pòstum a Muriel Casals en un acte el 6 d’abril

by | març 30, 2017 | Al Dia

 
Regidors al ple, el dijous 29 Març | David B.

 

 

És el segon cop que es parlava de la concessió de la Medalla de la Ciutat a Muriel Casals, i s’ha donat llum verda de forma definitiva. S’atorgarà el 6 d’abril, dia de naixement de Casals, en un acte a la plaça Sant Roc, “allà on es conjuga l’edifici consistorial i la plaça”, en paraules de l’alcalde, Juli Fernàndez. Casals hauria complert 72 anys dijous.

 

 

 

La concessió ha tingut 23 vots a favors i quatre abstencions (tres de Ciutadans i una del PP). En una primera fase, es va aprovar a la Junta de Portaveus per unanimitat. Després, al ple de febrer, Ciutadans va canviar la seva aprovació a una abstenció. Aquest dijous també ha canviat a l’abstenció el Partit Popular. El portaveu popular, Esteba Gesa, ho ha argumentat en base a la intervenció de Juli Fernàndez.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: