Els homes de Giol | F. Colomer

 

 

 

El partit va ser una bogeria amb dos equips que practicaven molt poc futbol i que només es valien dels errors del rival. Així arribaria el primer dels visitants quan el porter local Fèlix, s’empassava un gol olímpic de corner. Ben ràpidament, Milian empatava en un corner i just després tornaven a posar-se per davant els visitants. I no havien passat ni dos minuts que el Cerlce tornava a empatar (2-2) a través de Miki amb una gran vaselina al porter rival.

 

 

En aquest moment ja van començar els primers enfrontaments per unes baralles entre Miki i la banqueta rival, amb Enrique pel mig. Una explosió que podria ser màgica com a la segona part es demostraria.

 

 

Abans, però, d’arribar al final dels primers 45 minuts, Graells posava el 3-2 al marcador amb un bon xut que tocava el pal abans d’entrar.

 

 

No s’havien jugat ni 10 minuts de la segona part quan Miki rebia una puntada esgarrifosa digne de targeta vermella. L’àrbitre mostrava la groga que feia escalfar els ànims de la banqueta del Cercle. Tot plegat acabava amb l’expulsió de Miki i un jugador rival.