Els veïns de Sant Miquel de Balenyà decideixen independitzar-se de Seva

by | abr. 3, 2017 | Al Dia

L'església de Sant Miquel de Balenyà | coneixercatalunya

 

 

 

Els veïns de l’EMD de Sant Miquel de Balenyà (Osona) han decidit independitzar-se de Seva. Els resultats del procés participatiu han estat clars i el 83% dels votants (461 sufragis) ha optat pel ‘sí’ i un 15% (83 sufragis) pel ‘no’, en una consulta que ha comptat amb una participació del 53% del cens de 1.058 persones majors de 16 anys. Lluís Luengo, membre del Consell de Participació, ha assegurat que “estan satisfets” amb la participació del 53%. “Ens hagués agradat arribar a més gent però creiem que haver superat el 50% està molt bé, sobretot tenint en compte que és un procés que és difícil, tenim les lleis una mica en contra, i la gent estava una mica decebuda perquè l'any 1993 es va intentar i no es va aconseguir degut a voluntats polítiques”, ha explicat Luengo a l’ACN. “La responsabilitat es trasllada ara a l’equip de govern de Seva que va dir que agafaria el resultat i el tiraria endavant”, ha continuat el membre del Consell de Participació.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: