L'autopista AP-7 en el seu pas per Sant Cugat | Artur Ribera (TOT Sant Cugat)

 

 

La Generalitat està estudiant implantar el model de la vinyeta austríaca, consistent a pagar una espècie de tarifa plana anual per tenir accés il·limitat a tota la xarxa viària, amb la qual cosa el conductor tindria totes les barreres aixecades, han informat a Europa Press fonts del Govern català.

 

 

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat ha creat una comissió per estudiar un nou sistema de pagament per l'ús de les vies catalanes davant el venciment de diverses concessions de peatges el 2019 i 2021, i el model de la vinyeta austríaca és el preferit del Govern català, publica aquest dilluns 'El País'.

 

 

Aquesta comissió està integrada per una vintena d'interlocutors, com ara grups parlamentaris, patronals, sindicats, col·legis professionals, transportistes i el Racc, i ja s'ha fet una primera ronda de contactes.