Un accident amb tres ferits greus el 2016 a l'Arrabassada | Lali Puig

 

 

 

El grup municipal de Convergència ha reclamat al govern de la Generalitat que prengui les mesures necessàries per millorar l'Arrabassada i augmentar la seguretat d'aquesta via que connecta Sant Cugat amb Barcelona. I és que segons l'estudi EuroRAOP del Racc i de la Generalitat, l'Arrabassada encapçala la relació de carreteres catalanes on la possibilitat de tenir un accident de trànsit greu és més elevat.

 

 

Així, Convergència presentarà una moció al ple municipal del mes d'abril per instar al govern català a fer millores en aquesta carretera. Els convergents santcugatencs proposen, entre altres, la col·locació d’elements de separació de sentits en alguns trams per evitar o dificultar la invasió de la via contraria i minimitzar els xocs frontal i frontals-laterals.

 

 

A més, Convergència també demana a la Generalitat que contempli la possibilitat de prohibir l'avançament entre vehicles de motor a l'Arrabassada.