Mossos d'esquadra, servei 112 | policia.cat

 

 

Els Mossos d’Esquadra en col·laboració amb agents de l’Àrea de Recursos Operatius de la RPMN (ARRO) van detenir el dimecres 29 de març dos homes de 20 i 21 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa, com a presumptes autors de dos delictes de robatori i furt d’ús de vehicles, resistència , desobediència  a agents de l’autoritat i conducció temerària.

 

 

Els fets es van produir cap a dos quarts de set de dimecres quan es va rebre avís d’un testimoni que havia vist tres homes robant una motocicleta i amagant-la a l’interior d’una furgoneta de la qual va poder facilitar el número de matrícula i explicar cap a on es dirigia.

 

 

Les patrulles van seguir les indicacions i van localitzar la furgoneta ràpidament quan circulant pel carrer Vallespir de Sant Cugat del Vallès, anava ocupada per tres persones. Els agents van fer senyals per tal que s’aturessin però els lladres no els van fer cas i van continuar la marxa. Finalment, els agents van tallar-li el pas i va ser aleshores quan els tres homes van saltar de la furgoneta en marxa i van fugir a peu. El vehicle va continuar circulant sense conductor i va xocar amb un altre usuari de la via.