El jiu-jitsu de Cerdanyola fa medalla de plata a Londres

by | abr. 4, 2017 | Cerdanyola

Els competidors del Cerdanyola Fight Club a Londres | CFC

 

 

El dissabte 18 de març es va celebrar a Londres una de les etapes del Gran Slam de Jiu-Jitsu, que organitza cada any la UAEJJF.

 

  

  

L'esdeveniment va estar molt ben organitzat i va reunir a molts dels millors lluitadors a nivell mundial en tots els cinturons i categories. Diversos lluitadors espanyols es van desplaçar a la capital anglesa per participar en la competició i el Cerdanyola Fight Club també va estar representat per 3 competidors.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: