Manel Ortega: gravar un disc per poder tornar a caminar

by | abr. 4, 2017 | Cerdanyola

Manel Ortega a l'estudi de gravació de casa seva | Cedida

 

 

Fa tres anys, i per salvar-li la vida, el cerdanyolenc Manel Ortega va patir l’amputació de les dues cames i de tots els dits de les dues mans per la bactèria del Streptococos. Sens dubte un cop dur, però potser encara més per algú com ell que, des de feia gairebé quatre dècades, havia destacat com a músic i artista plàstic. Dos disciplines que, evidentment, resulta difícil practicar “sense mans”. Tres anys més tard, però, acaba de presentar un nou disc en el qual, a més de cantar i produïr, toca TOTS els instruments.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: