Manel Ortega: gravar un disc per poder tornar a caminar

by | abr. 4, 2017 | Cerdanyola

Manel Ortega a l'estudi de gravació de casa seva | Cedida

 

 

Fa tres anys, i per salvar-li la vida, el cerdanyolenc Manel Ortega va patir l’amputació de les dues cames i de tots els dits de les dues mans per la bactèria del Streptococos. Sens dubte un cop dur, però potser encara més per algú com ell que, des de feia gairebé quatre dècades, havia destacat com a músic i artista plàstic. Dos disciplines que, evidentment, resulta difícil practicar “sense mans”. Tres anys més tard, però, acaba de presentar un nou disc en el qual, a més de cantar i produïr, toca TOTS els instruments.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: