Sant Pau de Riu-Sec: a mig camí entre Bellaterra i Sabadell

by | abr. 4, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

 

 

 

 

 

Una imatge impagable del camí per anar de Bellaterra a Sabadell. Actualment tardem 12 minuts per fer aquest tram que aleshores requeria tota una tarda. Observeu l’estat del camí que, quan no plovia, era prou practicable. Recordeu també, que un altre dels obstacles del viatge era el pas a nivell sense guarda de nefast record pels bellaterrencs.

 

 

Certament, Sant Pau de Riu-Sec era el punt mitjà del trajecte a on els viatgers paraven ‘per agafar aire’. Qui anava a dir que en aquestes mateixes contrades hi trobaríem Ikeas, Leroys i Vienes.

 

 

 

 

 

Gentilesa de Jesús Escoda

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: