Detinguda una dona en un operatiu antiterrorista a Terrassa

by | abr. 5, 2017 | Al Dia

Operatiu antiterrorista a Terrassa | Cristóbal Castro

 

 

Aquest dimecres, dia 5 d'abril, ha tingut lloc pels volts de les deu del matí un operatiu antiterrorista gihadista dels Mossos d'Esquadra a Terrassa, segons ha pogut confirmar Món Terrassa. Hi ha hagut una persona detinguda. Es tracta d'una dona de 19 anys relacionada presumptament en la captació i radicalització d'altres dones joves per a l'organització Daesh. L'actuació s'està duent a terme al carrer Colom, entre el carrer Agricultura i carretera Montcada.

 

L'operatiu, que es va iniciar ara fa gairebé un any, ha estat per ordre del jutjat central d'instrucció número 3 de l'Audiència Nacional. Segons ha informat el conseller Jordi Jané, la dona tenia una gran activitat a través de les xarxes socials, on tenia 173 seguidors i havia publicat 213 missatges per captar més seguidors per a la causa gihadista.

 

El carrer Colom encara resta tallat. La intervenció s'estaria duent a terme en un pis situat a la tercera planta del número 228bis. Vehicles de la secreta dels Mossos, així com diverses furgonetes i vehicles oficials del cos policial han ocupat la via. També hi ha la presència dels serveis mèdics.

 

Furgonetes dels Mossos d'Esquadra al carrer Colom | Joan Manel Oller

 

Intervenció policial al carrer Colom de Terrassa | Joan Manel Oller

 

Els serveis mèdics també són presents en l'operatiu antiterrorista | Joan Manel Oller

 

Desplegament policial al carrer Colom de Terrassa | Joan Manel Oller

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: