Operatiu antiterrorista a Terrassa | Cristóbal Castro

 

 

Aquest dimecres, dia 5 d'abril, ha tingut lloc pels volts de les deu del matí un operatiu antiterrorista gihadista dels Mossos d'Esquadra a Terrassa, segons ha pogut confirmar Món Terrassa. Hi ha hagut una persona detinguda. Es tracta d'una dona de 19 anys relacionada presumptament en la captació i radicalització d'altres dones joves per a l'organització Daesh. L'actuació s'està duent a terme al carrer Colom, entre el carrer Agricultura i carretera Montcada.

 

L'operatiu, que es va iniciar ara fa gairebé un any, ha estat per ordre del jutjat central d'instrucció número 3 de l'Audiència Nacional. Segons ha informat el conseller Jordi Jané, la dona tenia una gran activitat a través de les xarxes socials, on tenia 173 seguidors i havia publicat 213 missatges per captar més seguidors per a la causa gihadista.

 

El carrer Colom encara resta tallat. La intervenció s'estaria duent a terme en un pis situat a la tercera planta del número 228bis. Vehicles de la secreta dels Mossos, així com diverses furgonetes i vehicles oficials del cos policial han ocupat la via. També hi ha la presència dels serveis mèdics.

 

Furgonetes dels Mossos d'Esquadra al carrer Colom | Joan Manel Oller

 

Intervenció policial al carrer Colom de Terrassa | Joan Manel Oller

 

Els serveis mèdics també són presents en l'operatiu antiterrorista | Joan Manel Oller

 

Desplegament policial al carrer Colom de Terrassa | Joan Manel Oller