Un bon berenar després de la gimnàstica

by | abr. 5, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

 

 

 

Quan no hi havien pràcticament serveis a Bellaterra, les senyores es reunien per fer gimnàstica. Evidentment, el curs es tancava amb un bon berenar que acabava quan ja era fosc, normalment a can Roda.

 

 

 

En aquesta imatge reconeixem d’esquerra a dreta Maria Llàtzer d’Estruch, Antonia Sanz, Sra. Vila-Pagés, Elisa Morera de Vila-Puig, Roser de Manich, Pepita Farrés de Riba, ?, Mª Rosa Fábregas de Roda, Maria de Claramunt, Maria Jorba de Tardós, Inés Elizalde de Corbera i Nuria Mestre de Geis. Un bon record de totes amb gran estimació.

 

 

 

 

 

 

 

Gentilesa M: Rosa Roda

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: